Studio Brussel versterkt digitaal aanbod met Vuurland

Media / News

Studio Brussel lanceert vandaag een nieuwe digitale muziekstream: Vuurland, met non-stop rustige muziek. De zender versterkt zo zijn digitaal aanbod met een vijfde muziekstream. Vuurland is ideaal om het rustig aan te doen. Zachtjes op de achtergrond tijdens het thuiswerken of luid op de voorgrond (in je hoofdtelefoon) om te verdwalen tussen warme (Vuurland-)platen. Van Bon Iver en Big Thief over Michael Kiwanuka tot Feist en Ben Howard.

Vuurland is al langer een programma op Studio Brussel. Sinds februari 2019 zorgt Joris Brys elke week voor de perfecte soundtrack bij je zondagmiddag.

“Je kan de digitale muziekstream Vuurland opzetten wanneer je het rustig aan wil, maar ik zou hem 24/7 laten aan staan. Je hoort er exact dezelfde muziek die ik al bijna 3 jaar in het radioprogramma Vuurland draai op Studio Brussel. Zalig warme, rustige en melancholische platen. Ideaal voor op zondag, maar vanaf nu kan je op eender welk moment van de week rustig aan doen in Vuurland,” zegt Joris Brys.

Vuurland vervolledigt het streamingaanbod van de muziekzender waar ook De TijdlozeBruutHooray en Untz al een deel van uitmaken. Iedereen kan 24/7 van Vuurland genieten via stubru.be of de app van Studio Brussel.