Superstart voor Nostalgie (met return e5-mondmaskers)

Media / News

Waar de meeste radiozenders nog in zomermodus draaien, is het in de totaal vernieuwde Nostalgie-studio’s al één en al bedrijvigheid. Sinds maandag 17 augustus konden de luisteraars vanaf 5u afstemmen op de Vroegste Ochtendshow van Vlaanderen. En dat deden ze massaal, zo blijkt uit de streamingcijfers én de reacties die de zender binnenkreeg.

“Ik wist wel dat er in Vlaanderen veel vroege vogels actief zijn maar zoveel positieve reacties kregen we zelden binnen. Verpleegsters, buschauffeurs, joggers, bakkers…het was werkelijk hartverwarmend om te merken in welk fijn gezelschap wij vanaf 5u al ochtendradio konden maken. Dat smaakt naar meer,” klinkt het bij radiomakers Herbert Bruynseels en Astrid Philips. Vanaf 16u vloog Bjorn Verhoeven erin om zijn typische extra draai te geven aan de avondspits en Leen Demaré heeft er intussen haar eerste fel gesmaakte week Lena Lena opzitten tussen 19u en 20u.

Voor meer info over alle programma’s van Nostalgie, de muziekacties van het najaar en de nieuwe app is er vanaf zaterdag 21 augustus trouwens een speciale kranteneditie beschikbaar. Die zit als bijlage bij Het Nieuwsblad maar je kan ook alles ontdekken op Nostalgie.be. En vanaf maandag 24 augustus kunnen muziekliefhebbers trouwens weer veilig op stap met de beste classics op een gratis Nostalgie-mondmasker, in samenwerking met e5.

“Onze weggeef-actie met de gratis mondmaskers net voor de zomer was zo succesvol dat we in vier dagen tijd al door onze voorraad zaten,” zegt managing director Tom Klerkx. “Onze luisteraars stuurden ook in grote getale foto’s en suggesties van classics om hun mondmasker mee te bedrukken. Vanwege de grote vraag en helaas omdat het nog steeds nodig is, delen we met plezier vanaf volgende week, in samenwerking met onze partner e5, terug duizenden gratis Nostalgie-mondmaskers uit, in vijf verschillende versies met telkens een andere classic erop.”