Sylvester blaast uit na topweekend

Crea / News

Havendag2015
Afgelopen weekend was een absoluut topweekend voor het team van Sylvester, met de Vlaamse Havendag in Antwerpen, 50 jaar Blankedale in Tienen en UiT zonder uitlaat in Mechelen.
De opendeur van de haven van Antwerpen afgelopen zondag vergde een  stevige inspanning van ons team qua planning, logistiek en personeelsinzet. Sylvester loodste tijdens de Vlaamse havendag 35.000 bezoekers langs een parcours met 19 stops in de haven, o.a. met speciale shuttlebussen. Daarnaast was er animatie in vijf ‘Muziekhavens’: bijzondere locaties in de haven waar bezoekers genoten van foodtrucks en klinkende optredens van Antwerpse (personeels)bands, maar daarnaast ook konden kennismaken met een waaier aan havenberoepen. Bekijk enkele impressies van de Havendag hier.
Op vrijdag verwelkomden we 650 werknemers van Blankedale in zaal ‘De Manège’ in Tienen voor een groots personeelsfeest naar aanleiding van het 50-jarig jubileum van  het bedrijf voor sociale tewerkstelling. Ze werden getrakteerd op een uitgebreid buffet én verrassingsoptredens van Belgisch kampioen beatboxen Fatty K en Sam – basketsloefkes – Gooris. Sylvester verzorgde naast het feest ook een gloednieuw bedrijfsfilm voor Blankedale, die op vrijdag ook in première ging voor het voltallige personeel. Deze film vindt u hier.
En last but not least was er de aanwezigheid op UiT zonder uitlaat in Mechelen, waar Sylvester een stand opbouwde voor de dienst mobiliteit van de stad Mechelen. Een reuzengroot bordspel moest de aanwezige bezoekers overtuigen van de voordelen van het aan de kant laten van de wagen. Sylvester zorgde voor een fleurige inkleding en omkadering van de stand én voor animatoren om de interactie met het publiek te garanderen.
UitinMechelen