Sylvie Bove CMO Ellis Gourmet Burger

Sylvie Bove 2017

News

 

Sylvie Bove 2017Sylvie Bove wordt chief marketing officer bij Ellis Gourmet Burger International. Ellis Gourmet Burger werd vijf jaar geleden opgericht en telt ondertussen al 19 restaurants in drie landen. En het gaat hard met Ellis Gourmet Burger. “We hebben meer dan ooit nood aan een duidelijke visie en strategie om onze Europese groeistrategie verder te zetten,” aldus CEO Thierry Canetta.

“Ellis is een schot in de roos,” zegt Sylvie Bove. “Deze unieke premium hamburgerketen is geobsedeerd door het maken van de perfecte burger en de beleving in zijn restaurants. Als marketeer en merkenbouwer is dit een droom om mee aan de slag te gaan.”

Sylvie Bove heeft meer dan 20 jaar ervaring in marketing en communicatie en werd al genomineerd als Marketer of the Year en Advertiser Personality of the Year. Ze won ook de Tof de la Com Award, en talrijke prijzen voor de producten waarvoor ze verantwoordelijk was, zoals de prestigieuze Prix Excellence de la Beauté Marie-Claire in 2016, een première voor het merk Yves Rocher, waar ze tot voor kort werkzaam was als brand marketing director.

  • Geen artikel