Sylvie De Couvreur, Jan Seneca en Jonathan Cerneels in management Serviceplan Group

News / People

Sinds het begin van 2021 heeft Serviceplan Group een aanzienlijke groei van de brutomarge gerealiseerd. De groep telt sindsdien ook meet dan 50% meer collega's. Om die groei te ondersteunen verwelkomt het Brusselse bureau deze week drie nieuwe leden in zijn managementteam. Te beginnen met Sylvie De Couvreur (foto midden), die als nieuwe client services director van het bureau de leiding heeft over een team van meer dan 15 hybride client managers. Zij heeft een lange ervaring in client services functies. Zij bekleedde deze functie meer dan 13 jaar binnen DDB.

Jan Seneca (foto links) neemt de functie over van Head of Strategy voor de verschillende bureaus van de groep. Hij zal leiding geven aan het team van alle strategische planners die binnen het House of Communication aanwezig zijn en hij zal ook Serviceplan Consulting opstarten, gebaseerd op het model dat de groep in Duitsland heeft ontwikkeld. Na vele jaren gewerkt te hebben voor de Renault-account bij Publicis, heeft hij gedurende meer dan 13 jaar het bureau Black is Blue opgericht en mede geleid. Na enkele jaren als freelance marketing-communicatieconsultant werd hij verleid door de ondernemingsgeest van Serviceplan Group.

En last but not least, wordt Jonathan Cerneels (foto rechts) managing director van Plan.Net naast Loïc Matagne, die de laatste 2 jaar het customer experience agency van de Serviceplan Group geleid heeft. Jonathan Cerneels werkte in verschillende bureaus voor hij 8 jaar aan het hoofd stond van Your Agency, dat enkele jaren geleden geïntegreerd werd in de Emakina-Groep. Peter Vande Graveele, oprichter & CEO van het House of Communication (Serviceplan Group) in Brussel : “Het partnerschapsmodel van Serviceplan Group blijft grote mensen met een aanzienlijk talent aantrekken. Deze drie nieuwe senior team leden zijn niet alleen een echte upgrade voor ons management team van het House of Communication in Brussel om haar groei te behouden, maar het is ook en in de eerste plaats geweldig nieuws voor onze klanten die - vanaf vandaag - ook kunnen rekenen op deze nieuwe senior talenten”.