’t Is gebeurd! Ontdek wie zich tot Het Slimste Reclamebureau ter Wereld kroont

Media / News

De strijd der reclametitanen barstte afgelopen najaar los tussen zo’n 28 kleppers van reclamebureaus. Vorige week vrijdag bereikte die strijd haar absolute hoogtepunt: TBWA, FamousGrey en OMcollective speelden de finale van Het Slimste Reclamebureau ter Wereld. Maar wie van de drie slaagde erin om de felbgeerde titel in de wacht te slepen?

De finale werd, zoals het een echte aflevering betaamt, op vrijdag 15 december opgenomen in de tv- studio bij EMG in Vilvoorde. Erik Van Looy was – wegens stemproblemen – helaas genoodzaakt om de voorronde te rateren, maar hij kon en mocht niet ontbreken tijdens de enige, echte finale. Bart Cannaerts en Jennifer Heylen mochten zich voor de gelegenheid uitdossen als professionele juryleden.

Nomi Coppens van OMcollective, Benjamin Van Maldergem van TBWA en Jef Leysen van FamousGrey hadden de eer om hun reclamebureau te vertegenwoordigen. De finale van Het Slimste Reclamebureau ter Wereld kreeg nog een verrassende wending, waardoor het spannend bleef tot het bittere einde.

Ontdek snel wie de winnaar is en bekijk de volledige opname van de finale van Het Slimste Reclamebureau ter Wereld:

“Ook dit jaar kon het Het Slimste Reclamebureau ter Wereld weer op heel wat enthousiasme rekenen binnen de reclamesector. Bij Ads & Data hechten we veel belang aan creativiteit en dit is voor ons de ultieme manier om onze merken onder de aandacht te brengen bij de reclamebureaus. We zijn dan ook blij met onze drie finalisten en proficiat voor de verdiende winnaar!” vertelt Els Vercauteren, director brand studio bij Ads & Data.