Talking Birds België versterkt team met social media manager

News / People

2021 is een jaar met belangrijke kantelpunten voor Talking Birds. Na de recente opening van een kantoor in Nederland verwelkomt het communicatie en PR-bureau net voor het jaareinde een nieuwe collega in Brussel. Jasmin Mazarine De Waele neemt de functie van social media en influencer manager op. “We helpen bedrijven en organisaties naar het zoeken van verhalen die hun reputatie versterken. Dit advies zetten we om in zoveel meer dan enkel persrelaties. Met de komst van Jasmin Mazarine verbreden en verdiepen we onze social expertise,” zegt manager Bram Boriau.

In amper vijf jaar tijd is Talking Birds uitgegroeid tot een 6-koppig team in Brussel. “We bieden strategisch communicatieadvies en voeren dit ook graag tot in de puntjes uit. Onze klanten zijn zeer divers, van start-ups tot grote bedrijven, overheidsdiensten, cultuurhuizen en Brusselse vzw’s zoals de Belgian Pride. Die diversiteit in onze klantenportefeuille is onze kracht en daagt ons regelmatig uit om onze diensten te verbreden,” aldus Boriau.

Dankzij de komst van Jasmin Mazarine De Waele kan Talking Birds het aantal influencer- en socialmediacampagnes voor klanten verder intensifiëren. Ze vertaalt haar expertise ook naar strategieën en content voor de eigen socialemediakanalen van het communicatiebureau. De lancering van #talkingbirdsPR en @talkingbirds_pr is intussen een feit.

Jasmin heeft haar eerste professionele ervaringen opgedaan in het culturele veld. Zo stond ze gedurende twee edities van Film Fest Gent en de World Soundtrack Awards in voor de strategie en creatie van social content. Ze werkte ook op zelfstandige basis als online communicatiemanager voor verschillende socialprofitorganisaties – van kunstveilingen voor het goede doel tot streetartprojecten.