TBWA levert in het geheim McDonald’s aan huis

Crea / News

secret mcdo'sEindelijk is het zover voor de liefhebbers van McDonald’s. De fastfoodketen levert nu ook aan huis in Brussel met UberEATS. Een langverwacht moment dat TBWA en McDonald’s lanceerden met de opening van negen tijdelijke Secret McDo’s in Brussel, die we vorige week aankondigden.

Deze Secret McDo’s moest je, zoals de naam al doet vermoeden, eerst zoeken om er gratis te genieten van een heerlijk McMenu. Via de McDonald’s Facebook-pagina gaven ze enkel de foto’s van de gevels vrij. Toch gingen heel wat McDonald’s fans deze uitdaging met plezier aan. Zo werden alle 9 geheime locaties in een mum van tijd gevonden. En kregen we meer dan 160 bezoekers over de vloer.

De deuren van de Secret McDo’s gingen ondanks het succes toch onherroepelijk dicht. Maar ook jouw thuis kan vanaf nu een geheim restaurant worden. Via UberEATS kun je nu je favoriete burgers bestellen en thuis laten leveren vanuit de McDonald’s restaurants van Elsene, Beursplein, Ukkel Bascule of Nieuwstraat in een zone van minder dan 10 minuten van deze restaurants. Als deze testfase in Brussel een succes blijkt te zijn, breidt McDonald’s België deze service misschien ook uit naar andere steden. To be continued.