TCC werkt samen met Pininfarina voor Jupiler

Jupiler

Crea / Design / News

Jupiler
Voor de nieuwste merkactivatie die The Communication Company voor Jupiler mocht ontwikkelen, werkte het bedrijf samen met niemand minder dan de ontwerpers van het wereldberoemde designhuis Pininfarina. De Italiaanse ontwerpers, befaamd door hun ontwerpen voor onder andere Ferrari, creëerden een unieke taptoren geïnspireerd op het torso van de stier uit het Jupiler logo.
"Om de positie van Jupiler in de top level club scène nog verder te versterken kwamen we op het idee iets heftigs te doen rond de taptoren", vertelt Cees Faes van TCC. "Iets zo uitzinnigs dat het bijna kunst wordt, iets wat de grenzen overschreidt. Het werd een geweldige campagne dankzij een super samenwerking tussen de marketeers van Jupiler, de ontwerpers van Pininfarina en onze creatieve teams." Sven Meeuwissen, marketing manager Jupiler vult aan: "Het is de bedoeling deze taptoren maar in een hele beperkte oplage te produceren: niet meer dan 6 stuks zullen er gemaakt worden. De eerste komt te staan in Club Versuz, een van onze trouwe partners over de laatste jaren. We zijn er ontzettend trots op!"
Voor de totstandkoming en lancering van deze unieke taptoren werd een bijgaande bioscoop- en online commercial ontwikkeld.

Credits:
Bureau: The Communication Company Benelux
Creatie: Reijer van Kasteren, Hans van Mook, Walther Geerts, Ronald Leijten, Thomas Cival
Account: Cees Faes, Bram Verbogt & Helga Koets
Regie: Robin Zom
Productiemaatschappij: G.I.G. Entertainment
Jupiler: Josse Peremans, Dimitri van Loock, Sven Meeuwissen, Pieter Boudry, Mark Priem, Erwin Dito, David Sempels, Jean Jacques Velkeniers
Pininfarina: Fabio Calorio, Antony Margiasso, Simona Penna, Paolo Trevisan