Teambuildings organiseren met één klik?

teambuilding-organiseren-1

Communication / News

teambuilding-organiseren-1Een tijdje geleden zette Jenthe Blockx, digitaal marketeer van beroep, een eigen teambuildingplatform op, teambuildingorganiseren.be. Dit platform zorgt ervoor dat mensen zich heel snel kunnen laten inspireren voor een teambuilding, en meteen ook één boeken als ze dat willen.

Teambuildings blijven immens populair in de bedrijfswereld. Heel wat ondernemers willen minstens één keer per jaar eropuit trekken met hun team, en zoeken daarvoor steeds originelere teambuildingsactiviteiten. “Wist je dat maar liefst 1 op de 5 Belgische werknemers tegen zijn zin gaat werken? Eén van de belangrijkste factoren van die demotivatie is de sfeer op het werk. Een teambuilding kan daarbij helpen, maar helaas kiezen bedrijven heel vaak voor klassieke activiteiten zoals paintball of een hindernissenparcours. Op zich niks mis mee, maar bedrijven doen dit vaak zonder nadenken, terwijl de activiteit misschien niet past bij het bedrijf”," vertelt initiatiefnemer Jenthe Blockx uit Wilrijk. “Op teambuildingorganiseren.be willen we ondernemingen helpen om een teambuilding te vinden die bij hen past. Daarom zorgden we voor een gevarieerde mix van activiteiten, en creëerden we een blog met allerlei tips en tricks om de ideale teambuilding te organiseren.”

Jenthe Blockx, die in het dagelijkse leven digitaal marketeer is, wil zijn marketingkennis gebruiken om teambuildingsactiviteiten te helpen. “Heel wat teambuildings geven niet om marketing, omdat de concurrentie te hoog is. Terwijl grote spelers al jaren de plak zwaaien, moeten de kleinere het doen met de rest. Teambuildingorganiseren.be biedt verschillende pakketten, op basis van de wensen en groeimogelijkheden van de activiteit.”

Het platform kreeg op minder dan twee maanden tijd bijna 10 000 bezoekers over de vloer. Zo’n 30 teambuildingsactiviteiten staan op het platform, maar de initiatiefnemer heeft grootse plannen: “Op een korte tijd hebben we heel wat bezoekers en een mooi aantal teambuildings op ons platform gehaald. Maar we blijven constant optimaliseren, verbeteren en zoeken naar nieuwe teambuildingsactiviteiten.”