Telenet en Instagram pimpen je kot

Crea / News

‘t Café, de frituur of de fitness… De verleiding is groot om als student maar weinig tijd binnen de muren van je eigen kot door te brengen. Maar niet als het aan Telenet ligt. Bij de start van het academiejaar lanceert het merk ‘Pimp je kot’. De winnaar van deze wedstrijd op Instagram gaat op kot met een interieur ter waarde van 2500 euro en 1 jaar gratis internet. 

Twee weken lang konden studenten via de Instagram Stories van Telenet deelnemen aan verschillende polls. De uitdaging? Het te winnen kotinterieur zelf helpen samenstellen aan de hand van 20 verschillende dilemma’s: plastic of echte kamerplanten, een bureaulamp of party light, ’n kauwgomballenautomaat of fruitmand, een tablet of nintendo…

De geluksvogel die na de 20 polls de meeste overeenkomstige keuzes had met de verkozen items, mag zich gelukkig prijzen en het studentenjaar in stijl en een fluweelzachte kamerjas doorbrengen. Daarbovenop genieten de drie winnaars ook nog eens van 1 jaar gratis internet. En de pechvogels? Die kunnen nog altijd ad fundum surfen dankzij het kotaanbod van Telenet. 

Credits:
Agency: Wunderman Thompson Antwerp 
Client: Telenet
Client contact: Jesse De Backer, Katrijn Hufschmitt en Luna Calogne
Creative Directors: Pieter Staes en Manuel Ostyn
Creative team: Tomas Van Loon en Cédric Trefois
Account Director: Jet Vervenne
Account team: Delphine Gillain en Fee De Bock
Strategy: Michelle Defooz
Copywriting: Tine Sinnaeve en Joeri Quinet
Design Director: Jo Van Grinderbeek
3D Motion Design: Matthias Berghmans
Design: Virginie Rosseel en Ynje Degraeve
DTP: Anja Van Den Broeck en Jan-Bart Debruyne
Agency producer: Ingeborg Van Hoof en Jonathan Kauffmann