Terre Bleue kiest Wijs

Budgets / Crea / News

homepage-damescollectie-5aa658667ac9eHet Belgische modemerk Terre Bleue lanceerde vorige week zijn nieuwe digitaal platform. Daarmee geven ze het startschot van een driejarenpartnership met het digitaal communicatiebureau Wijs, en zetten ze een eerst grote stap in het verder ontwikkelen van een sterk digitaal verhaal waarin de uitgesproken merkwaarden van Terre Bleue ten volle worden uitgelicht.Terre Bleue 6
Terre Bleue is een Belgisch modelabel met een eigen designstudio. Cruciaal in hun verhaal is de typische sprankel die overal in doorschemert. Elk seizoen opnieuw tekenen de designers van Terre Bleue een collectie met een sublieme pasvorm en hoge kwaliteit. De stijl is het best te omschrijven als casual chic, met steeds de kenmerkende sprankel die de drager doet stralen. Om dat verhaal op een doordachte en consistente manier naar voren te brengen, ging Terre Bleue dus een partnership aan met Wijs.
Een eerste stap naar het nieuwe omnikanaal verhaal was de webshop. Wijs tekende een website die het Belgische modehuis typeert. Daarin is de website niet zomaar een e-shop, maar een deel van het verhaal. De Terre Bleue-sprankel is overal aanwezig en werkt merkondersteunend: in het verhaal rond de designstudio, in de manier waarop de lookbooks zijn opgebouwd, in de productvoorstelling in de webshop, zelfs in de automatische bevestigingsmail bij een bestelling. Een dedicated team van architecten, designers, copywriters, creatives en developers brachten het digitaal tot leven.
Samen met Wijs bouwt Terre Bleue de komende jaren verder aan de digitale communicatie. Dat zal zichtbaar worden in de verdere uitwerking van de website en -shop, maar ook op andere domeinen. Wijs gaat nu verder met het uitrollen van een doordachte onlinemarketingstrategie waarin zowel SEM, media, CRO, marketing automation en e- mailmarketing hun plaats krijgen.
terre bleue 4
Credits
Client: Terre Bleue (Liesbeth De Keyser, CMO)
Agency: Wijs (Bart De Waele, CEO)
Account Team: Els De Troch, Sofieke De Pourcq
Marketing Leads: Anja Verschaeve, Dries Bultynck
Design Lead: Tom Hudders
Engineering: Jonas Goderis, Tommy Van de Velde, Stijn Spanhove