Terug naar uw kot (maar dan gratis)

wineenkot_img

Crea / News

wineenkot_imgEen gratis kot winnen voor één jaar? Welke student droomt hier nu niet van? Xior, gespecialiseerd in studentenhuisvesting, maakt dit sinds kort mogelijk voor heel studerend Vlaanderen. Want met de wedstrijd 'win een gratis kot' kunnen studenten een kot in Antwerpen, Gent én Leuven winnen voor een waarde van 4.500 euro.

Sinds de start van 4 april waagden al meer dan 200 studenten hun kans. Deelnemen aan de wedstrijd is simpel. Iedere student downloadt de applicatie en gaat op zoek naar de verborgen sleutel in de app. Beantwoorden ze de wedstrijdvraag correct, dan krijgen ze bij de website een persoonlijk profiel toegewezen. Vanaf dat moment zijn ze aangewezen op het enthousiasme van hun sociaal netwerk. De drie deelnemers met de meeste stemmen in Antwerpen, Gent én Leuven winnen elk een studentenkot. De wedstrijd loopt nog tot 23 mei. Met de campagne zet Xior de mobiele app in de kijker. Xior is de eerste speler op de markt met een eigen applicatie. De app is een handige kotengids in de broekzak van elke student. Via geolocatie en slimme filters helpt het de student in de zoektocht naar het perfecte kot.

Well Communications, een strategisch communicatiebureau gelegen in Roeselare, ontwikkelde als communicatiepartner van Xior de huisstijl, website, mobiele app en campagne, steeds onderbouwd met doordachte marketingstrategieën. De app is zowel in iTunes als Google Play beschikbaar.