The Fat Lady is onverzadigbaar

News / People

De honger naar nieuw talent van The Fat Lady valt niet te stillen. Met vier nieuwe gezichten én een oude bekende verfijnen ze in Gent verder hun expertise.

Anneleen De Leyn kreeg de journalistieke microbe te pakken toen ze na haar studies aan de slag ging bij Urgent.fm. Later deed ze ervaring op als videojournalist bij AVS en als reporter-presentatrice bij Focus-WTV. Daarna stapte ze over naar de geschreven pers als freelancer. Bij The Fat Lady zal ze als redacteur haar rijke journalistieke ervaring volledig kunnen benutten. Pauline Lannoo is een bekend gezicht op de kantoren van The Fat Lady. Eerder dit jaar rondde ze er een succesvolle stage af in het kader van haar opleiding Marketing aan HoGent. Sinds augustus is ze terug en combineert ze een job als junior strateeg met een postgraduaat Digital Marketing aan HoGent.

De volgende! Jeroen Depauw studeerde Grafische en Digitale Media aan Arteveldehogeschool en versterkt het team van The Fat Lady. Met zijn achtergrond als Sound Designer zorgt hij ervoor dat visuals en geluid elkaar versterken. Ook de eigen vlog van het bureau is bij hem in goede handen. Renske De Maesschalck is een oude bekende voor The Fat Lady. Na een korte periode waarin ze andere oorden verkende, zit ze sinds kort weer achter haar vertrouwde bureau op de Kleindokkaai. Haar uitgebreide ervaring én haar kennis van het klantenportfolio van The Fat Lady maken van haar naar verluidt de perfect accountmanager. En na 3 jaar als project manager bij The Wicked PR verruilde Eva Cardinael Antwerpen voor haar thuisbasis Gent. Haar ervaring in project management en vlotte pen zet ze bij The Fat Lady in als accountmanager en redacteur.

Eva Cardinael - Anneleen De Leyn - Jeroen Depauw - Renske De Maesschalck & Pauline Lannoo