The Fat Lady wint award op Content Marketing Awards

Awards / News

‘Congratulations, you’re a winner!’ Berichtjes zoals deze krijgen ze bij The Fat Lady graag in de mailbox. Zeker als ze afkomstig zijn van het Content Marketing Institute (CMI) in Cleveland (VS). Zoals ieder jaar bekronen de Content Marketing Awards de beste contentmarketingprojecten, -bureaus en -marketeers. Dit jaar beoordeelde een panel van all-star juryleden bijna 1000 cases van contentmarketingbureaus over de hele wereld. The Fat Lady is dan ook bijzonder trots dat de award voor Best Topic-Specific Blog werd toegekend aan het contentplatform Wij hebben Crohn-colitis dat men in opdracht van Takeda creëren.

In drie andere categorieën werd het bureau genomineerd als finalist: UGent’ers (Best Content Marketing Program in Education), Wij hebben Crohn-colitis (Best Multi-Author Blog) en UGent’ers - Inside Joanne’s mind (Best Cover Design).

De Content Marketing Awards van CMI is het grootste en langstlopende internationale content marketing awards-programma ter wereld voor contentcreatie, -distributie en -innovatie.