The Kraken stunt aan de Belgische kust

Marketing / Retail

The KrakenMerkwaardig nieuws aan de Belgische kust. Strandwandelaars werden op zaterdagochtend 14 september opgeschrikt door een wel heel bizar fenomeen. Een reusachtig monster met enorme tentakels is bij het ochtendgloren verschenen op het strand. Het mysterieuze wezen liet verschillende afdrukken van tentakels en zwarte inktvlekken achter.

The KrakenOp grond van de verklaringen van ooggetuigen en de berekeningen van experten is er maar één monster dat voldoet aan de beschrijvingen: The Kraken. Voor wie het verhaal nog niet kent: het mysterie van The Kraken ontstaat wanneer een Caraïbisch schip om onverklaarbare redenen zijn bestemming niet bereikt. De lading: één van de grootste hoeveelheden gekruide rum ooit! Verhalen doen de ronde dat het schip werd aangevallen door The Kraken, een reusachtig zeemonster. De rum werd teruggevonden. Net als de inkt van The Kraken was de rum volledig zwart gekleurd.

The KrakenDe enorme zandafdruk bleek een stunt te zijn van The Kraken Black Spiced Rum in samenwerking met Jet Import; één van de grootste premium drinks distributeurs in de Benelux. “Donkere gekruide rum wint aan interesse bij de Belgische en Luxemburgse consument. Met deze stunt willen we ons kwaliteitsmerk The Kraken Black Spiced Rum verder op de kaart zetten en het verhaal rond deze mythische rum verspreiden,” licht Stefaan Bettens van Jet Import toe.