The Oval Office versterkt communicatieteam met kwartet

News / People

De laatste maanden waren druk bij The Oval Office. De winst van nieuwe klanten (o.a. Pineau des Charentes, FOD Economie, Facil, Prêt-à-Manger, VREG, Spadel en KBC) brengt ook een versterking van de communicatieteams met zich mee. Céline de Vreese, Ana ​ Galeano, ​ Sofie Cole en Wietse Van den Eede mogen zich voortaan Officers noemen.

Céline de Vreese (links op de samengestelde foto) komt van bij Van de Velde, waar ze de rol van Brand Communications Manager PrimaDonna vervulde. Voordien werkte ze twee jaar als marketing coördinator en marketing manager voor het merk Marie Jo. Ze startte haar carrière als project manager bij het digitale marketing bureau Invisible Puppy. Bij The Oval Office werkt ze als Accountmanager op Pineau des Charentes, AB Inbev en BNP Paribas Fortis.

Ana ​ Galeano (rechts op de foto) werkt als Senior Project Manager op de accounts BMW en KBC. Zij komt van Worldline Financial Services, de wereldleider in veilige betalingen en betrouwbare transacties waar ze als Business & Management Consultant onder meer instond voor interne communicatieprojecten en evenementen. Ze startte haar loopbaan als Jr. Product Marketing Manager bij het telecombedrijf SIGOS.

Sofie Cole (tweed van links op de foto) werkte voorheen als Project Manager bij TinQwise, een bedrijf dat diverse leeroplossingen ontwikkelt voor organisaties. Bij The Oval Office is ze Project Manager en werkt ze samen met Account Managers Elien Van Baelen en Egon Buyck op klanten als Natuur en Bos, UHasselt, VITO en Vlaamse overheid.

Wietse Van den Eede (tweede van rechts op de foto) was voorheen communicatiemedewerker bij de Regie der Gebouwen. Bij The Oval Office werkt hij als Project Manager op communicatieopdrachten voor BNP Paribas Fortis, Elia, Pineau des Charentes en Delhaize.