The Oval Office wint twee keer voor Actiris

Budgets / News

The Oval OfficeThe Oval Office haalt twee nieuwe raamcontracten binnen voor Actiris, de Brusselse dienst voor arbeidsbemiddeling. Een eerste voor interne communicatie en een tweede voor de organisatie van duurzame events voor externe communicatie.

Actiris verbindt Brusselse bedrijven en werkzoekenden. Om dit nog te versterken, organiseert het jaarlijks verschillende evenementen met aandacht voor duurzame ontwikkeling. Het gaat dan bijvoorbeeld om de uitreiking van de Diversiteitslabels, maar ook andere externe events. Actiris zocht hiervoor een sterke en betrouwbare partner en vond die in The Oval Office.

The Oval Office is sinds 2015 de vaste partner voor alle interne communicatie van Actiris. Eerder dit jaar werd hiervoor een nieuwe aanbesteding uitgeschreven, die opnieuw door het bureau werd gewonnen. Na het intensieve veranderingstraject dat The Oval Office de voorbije jaren begeleid heeft, zal de focus nu komen te liggen op het verzekeren van kwaliteit voor iedereen.

Aan de hand van een positieve en creatieve campagne zal ingezet worden op employee alignment. Om de medewerkers niet alleen te betrekken bij Actiris, maar ze er ook toe aan te zetten om met hun eigen expertise waarde toe te voegen aan de organisatie.