The Reference lost glasbreuk digitaal op

CarGlass_voorruit

Budgets / News

CarGlass_ruitdrager

Carglass doet een beroep op het Gentse digitaal bureau The Reference voor de realisatie van de nieuwe website voor de Belgische en Luxemburgse markt. Het vernieuwde digitale kanaal, dat een prominente plaats inneemt in het klantencontact, moet de ambitieuze bedrijfsdoelstellingen van Carglass dit en volgende jaren mee helpen bewerkstelligen. De klantenervaring zal centraal komen te staan in de nieuwe website, die later dit jaar online gaat.

Carglass kiest met de nieuwe website ook voor een nieuw achterliggend platform. Doelstelling is zowel de merkervaring van de klanten naar een hoger niveau te tillen, als de mogelijkheden voor de medewerkers, die met de nieuwe site aan de slag zullen gaan, exponentieel te doen stijgen. The Reference bouwt de website op het Sitecore Experience Management Platform. De marketeers van Carglass zullen de content uiterst flexibel kunnen beheren om onlinebelevingen te creëren voor bezoekers. Via monitoring zal daarenboven voortdurend gewaakt worden over het te allen tijde beschikbaar blijven van de functionaliteit waarmee klanten een afspraak kunnen inplannen. Dat is een belangrijke factor voor Carglass: klanten moeten bij glasbreuk immers zo snel mogelijk geholpen kunnen worden.
De full responsive website moet een optimale beleving garanderen,  onafhankelijk van het device - desktop, laptop, tablet of smartphone.. De nieuwe website zal gehost worden op Microsoft Azure met managed services én 24/7 support door The Reference. Tot slot wordt werk gemaakt van een doorgedreven Google Analytics-integratie en dashboards om de doeltreffendheid van de webpagina’s permanent te monitoren en verder te optimaliseren.