The Voice Kids in 't nieuw

Media / News

the voice kidsEen nieuwe lading juniors stapt vanaf vrijdag 14 september het podium van The Voice Kids op om indruk te maken met hun stem. Het wordt een seizoen met een nieuw decor, een nieuwe co-host, een vernieuwd parcours en ook enkele nieuwe coaches. Dit jaar staan er immers 4 rode stoelen klaar om te draaien, goed voor 6 paar luisterende oren.
De ondertussen ervaren Sean Dhondt en Laura Tesoro krijgen gezelschap van zanger Gers Pardoel en Hanne, Marthe en Klaasje van K3. Ook bij de hosts is er een new kid in town: Sieg De Doncker presenteert dit jaar aan de zijde van An Lemmens. Terwijl An samen met familie en vrienden de optredens aan de zijlijn beleeft, meet Sieg de temperatuur backstage. Met de nodige peptalk zorgt hij ervoor dat de zangers zonder al te veel zenuwen het podium betreden.
Tijdens de Blind Auditions beoordelen de zes coaches de kandidaten enkel en alleen op hun stem en proberen zo een 12-koppig team samen te stellen. Wanneer minstens 2 coachstoelen omdraaien, barst de concurrentiestrijd los en kiest de kandidaat zelf bij welk team hij of zij zich aansluit. Dit jaar komt er bovendien nog meer talent aan bod met een extra Blind Audition. Na de Battles moeten de overblijvende talenten zich eerst bewijzen in een halve finale, vooraleer ze kunnen doorstoten naar de allesbepalende, grote finale.