These Days en Play Sports: samen straffer

Fanplan

Crea / News

Fanplan
Straffe fans maken straffe sport. In die overtuiging gingen Play Sports en These Days een tijdje geleden op zoek naar fans met een plan. Wie op de proppen komt met het strafste idee om nóg straffer te kunnen supporteren, ziet het in vervulling gaan.
Vandaag zijn de 5 finalisten bekend. Daaronder een vader en zoon die het clublied van KAA Gent willen laten brengen door een orkest. Een vrouw die het afscheid van Sven Nys wil opluisteren met een comeback van de Svengabus. Een fan van waterpolo die een kolkende atmosfeer wil creëren tijdens een match van z’n geliefde sport. Een mama die ervan droomt om de rugbyclub van haar kinderen op de kaart te zetten met een groot toernooi. En iemand die op de luidste hockeytribune ooit wil zitten.
Maar natuurlijk kan er maar één winnaar zijn. Nog tot en met zondag 22 november kan iedereen via de website op zijn of haar favoriet stemmen. De drie fanplannen die de meeste stemmen weten te scoren, gaan uiteindelijk naar de eindronde waarin het ultieme fanplan gekozen wordt. Het winnende idee wordt echt gerealiseerd en krijgt een eigen programma op VierSamen straffer.

Credits:
Client:Telenet
Contacts: Marilyn Debisschop, Peter Vindevogel
Agency: These Days 
Account: Stephanie Katic, Sophie Steyaert
Chief Creative Officer: Werner Van Reck
Creative Directors: Pieter Staes, Manuel Ostyn
Creation: Gertjan De Smet, Matthias De Smet, Kate Bellefroid, Jolien Tuyteleers
Production: SBS Belgium
Creative Director SBS : Steve Brouwers
Producer: Annelies Maes
Director: Steven Proven
Eindredacteur: Chris Mannaerts