These Days versterkt zijn creatieve rangen

Pieter Staes en Manuel Ostyn

News

Pieter Staes en Manuel Ostyn

In maart vorig jaar stapten Pieter Staes en Manuel Ostyn over van Mortierbrigade naar These Days. Het duo heeft op korte tijd bewezen niet alleen sterke conceptuele denkers te zijn, maar ook begeesterende coaches van enkele jongere teams, zo meldt These Days, met sterk werk als resultaat, onder andere op klanten als Telenet en Child Focus.

Daarom en met de ambities voor 2016 in het achterhoofd, promoveerden beiden per dit jaar tot creatief directeur.  Samen met ECD Sam De Volder en de nieuwe design director Max Heirbaut vormen ze zo de dagelijkse creatieve leiding van het bureau. “Bij These Days kunnen we goede creatieven koppelen aan een sterk technologisch departement. Alleen zo kom je efficiënt tot verrassende en relevante communicatie,”  zeggen Pieter Staes en Manuel Ostyn.

“Als nieuwe generatie CD’s zullen zij ook mede-verantwoordelijk zijn voor de verdere uitbouw van het creatieve departement, want het scouten van talent is ook een van hun eigen prioriteiten,” aldus Werner Van Reck, CCO van These Days.