Thierry Cattoir denkt na (en laat u meedenken)

News / Sustainability

De vierde editie van Orbit by PUB komt eraan! Op 18, 19 en 20 oktober zijn er (digitale) rondetafelgesprekken met telkens drie sprekers, op donderdag 21 oktober is er het live networking event met diverse sprekers.

De sprekers stellen we u graag één na één voor. Vandaag is het de beurt aan Thierry Cattoir, trademark attorney bij Remarkable. Hij modereert het rondetafelgesprek op dinsdag 19 oktober. Welke trigger is nodig om mensen van ‘besef’ tot ‘actie’ te leiden in het streven naar (meer) duurzaamheid? Dat was de vraag die we hem stelden. Zijn antwoord: “Duurzaamheid druppelt langzaam maar zeker binnen wanneer mensen niet meer dulden dat de big boss letterlijk zichzelf in de ruimte schiet terwijl zijn personeel niet eens geen tijd krijgt om naar het toilet te gaan. Duurzaamheid sijpelt binnen als de wonderbrands of excellence uit onze studiejaren (zoals 3M) toch niet zo vooruitstrevend blijken te zijn en van hun voetstuk donderen op de vervuilde aarde. Duurzaamheid werkt als een vaccin, waarbij de jongste generaties al van bij de start van doordrongen zijn; nu nog de ouderen.”

Alle informatie over Orbit by PUB 2021 vindt u op de website van Orbit by PUB. PUB-abonnees nemen gratis deel aan de drie rondetafelgesprekken en voor een bescheiden bedrag neemt u deel aan het live event op 21 oktober. Voor niet-abonnees ligt er een mooie aanbieding klaar, zie hier!