Thijs Naeyaert wordt directeur Krant van West-Vlaanderen

News / People

Vanaf 1 december wordt Thijs Naeyaert directeur van Krant van West-Vlaanderen (KW). Hij volgt Stefaan Vermeersch op die Roularta Media Group verlaat en extern een nieuwe uitdaging aangaat.

Thijs Naeyaert is al ruim vijftien jaar actief bij Roularta Media Group. Bij Roularta Local Media (RLM) bekleedde hij verschillende functies. Eerder dit jaar bracht hij twee salesploegen in West-Vlaanderen samen. Naeyaert combineert zijn nieuwe functie met zijn huidige rol van commercieel directeur bij RLM.

“In deze veranderende tijden moet KW blijven evolueren en innoveren. Dit zijn we verplicht aan onze trouwe lezers en  adverteerders.  Maar ook de verdere digitalisering is noodzakelijk en krijgt in 2023 mijn volle aandacht,” zegt Thijs Naeyaert.

Luk Wynants, directeur van Roularta Local Media, vult aan: “De synergie tussen RLM en KW wordt een belangrijke hoeksteen in West-Vlaanderen. Met twee sterke salesteams scoren we daar het hoogst. De hertekende organisatie is een opportuniteit voor creativiteit en innovatie. De samenwerking tussen de divisies wordt een sterke asset.”

KW Krant van West-Vlaanderen bouwt verder aan zijn formule. Enerzijds elke vrijdag de combinatie van een provinciekrant met een wekelijkse lokale krant voor elke regio (De Weekbode, Brugs Handelsblad, De Zeewacht, Het Wekelijks Nieuws enz.) en KW Weekend, een wekelijks lifestylemagazine met de tv-programma’s. En anderzijds elke dag van de week een 100% West-Vlaams digitaal aanbod met 24 uur op 24 verslaggeving via kw.be en een digitale bladermodule, zodat de lezer alle locale KW-kranten digitaal kan lezen. Het digitaal aanbod is beschikbaar via kw.be of via de app Mijn Magazines.