Think Tomorrow strikt Leonidas en Omega Pharma

Budgets / News

logo_20101008100104
Het Kempische Think Tomorrow, dat zich bezighoudt met onlinemarketingstrategieën en social media marketingcampagnes, verstevigt met chocolatier Leonidas opnieuw zijn positie binnen de food branding. Met deze laatste voegt het bureau een mooie naam toe aan het klantenbestand, waar al merken als McCain Foods, Ijsboerke en Candarel deel van uitmaken.
"We merken steeds meer de vraag van retails brands om ondersteund te worden op digitale kanalen als Facebook, Twitter en Instagram," vertelt Emma Liekens, die het bedrijf in 2011 samen met Kevin Heylen oprichtte. "De merken online vertegenwoordigen brengt dan ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Bij de geringste vraag of klacht online moet je snel kunnen ingrijpen en daarom is flexibiliteit enorm belangrijk." Samen met Leonidas koos ook Omega Pharma afgelopen zomer voor een samenwerking met Think Tomorrow.
Om zich voor te bereiden op de groei van het bedrijf sluit er zich in september een nieuwe werkkracht aan bij het team van Think Tomorrow, en nog voor eind 2015 verwacht Think Tomorrow nog een extra aanwerving te moeten doen.