THINK TOMORROW WERKT OP LANGSTE DAG NIET VOOR ZICHZELF

Communication / News

Team Think TomorrowVoor het derde jaar op een rij schenkt Think Tomorrow de langste dag van het jaar aan een goed doel. Op 21 juni werken ze 12 uur lang voor een vzw die hen na aan het hart ligt. Dit jaar viel de keuze van het digital marketing agency uit Herentals op Het Belgisch Centrum voor Geleidehonden (BCG).
“Via een campagnewebsite konden vzw’s zich inschrijven voor onze Midsummer Madness,” vertelt Kevin Heylen, zaakvoerder van Think Tomorrow. “Uit alle inschrijvingen kozen we dit jaar voor het BCG, een vzw die sinds 1990 blindengeleidehonden opleidt voor personen met een visuele beperking. De organisatie heeft het moeilijk om voldoende pleeggezinnen te vinden voor hun pups. Een uitdaging die we zeer graag aangaan! We kijken ernaar uit om met het voltallige team samen te werken aan dit geweldig project.”
Think Tomorrow kiest resoluut voor een duurzame oplossing. Ze gaan voor een resultaat dat ook op lange termijn rendement biedt. De dag begint met een briefing van de gekozen organisatie en een uitgebreide brainstorm. Daarna gaat het team aan de slag om het gekozen project de visibiliteit te schenken die het verdient. “Keer op keer zijn we verrast door wat we kunnen realiseren op die korte tijdspanne. Een gelukkige vzw bij oplevering van het project, daar doen we het voor,” aldus nog Kevin Heylen.
Midsummer Madness kan je volgen op het Instagram-account van Think Tomorrow.