Tijd voor Plan B?

Communication / News

PlanBDeeleconomie, uberisatie, alternatieve mobiliteit, nieuwe content, nieuwe media, nieuwe oplossingen: ook de wereld van de communicatie en de reclame ontsnapt niet aan de nieuwste maatschappelijke ontwikkelingen. En dus is er Plan B, een nieuw communicatiebureau opgericht door Manuella Damiens en Gauthier De Jonghe met uitvalsbasis in het Waals-Brabantse Genval.

Manuella Damiens

Manuella Damiens


Manuella Damiens heeft twintig jaar ervaring als journaliste (diensthoofd bij Le Soir, adjunct-hoofdredacteur bij Elle), scenarioschrijver en regisseur (reclame en film), Gauthier De Jonghe mag bogen op 18 jaar ervaring in communicatie-, media- en creatieve strategie bij Y&R en vervolgens Space. Nu voegen ze hun kennis en ervaring samen in Plan B Alternative Agency.
Gauthier De Jonghe

Gauthier De Jonghe


Plan B wil op een andere manier aan reclame doen, door anders te denken, door anders te produceren en door nieuwe initiatieven voor te stellen. Plan B mikt daarom bij voorkeur op bedrijven en merken die zelf vernieuwend zijn in hun sector. Maar Plan B is tezelfdertijd een ethisch project, zeggen de initiatiefnemers. Wat we ons daarbij moeten voorstellen, maken ze over enkele weken bekend.