Toni Coppers schrijft misdaadroman voor Duvel Moortgat

Marketing / News / Retail

ToniCoppers_DeErfenis_mockup-v1Bij Duvel Moortgat zijn ze niet alleen de kunst van het brouwen meester, maar de brouwerij uit Puurs komt met een verrassende primeur: een eigen boek. Samen met de Vlaamse schrijver Toni Coppers, die vooral bekend is van zijn succesvolle reeks over commissaris Liese Meerhout en hier talloze prijzen mee won, brengt het Belgische speciaalbier de thriller ‘De Erfenis’ op de markt. “Het schrijven van een thriller lijkt op het brouwen van een Duvel. Je hebt niet alleen vakkennis nodig maar ook passie, de juiste ingrediënten en veel geduld,” licht Toni Coppers toe.
'De Erfenis' vertelt het verhaal van Kim Lavigne, een jonge dertiger die al op jonge leeftijd haar beide ouders verloor in een ongeval. Ze wordt opgevangen door Bernard, een gepassioneerde misdaadagent uit Brussel. Tijdens haar jeugd bracht Kim regelmatig tijd door in een kasteel. Jaren later ontvangt Kim een uitnodiging om terug te keren naar het kasteel. Als hierna nog een mysterieuze moord gebeurt, trekt Kim samen met haar nonkel Bernard op onderzoek uit.
Het boek De Erfenis van brouwerij Duvel Moortgat en Toni Coppers zal exclusief verkrijgbaar zijn bij de deelnemende drankenhandelaar en supermarkt bij aankoop van 2 clips Duvel.

  • Geen artikel