Touch heropent David Lloyd in stijl

Crea / News

Na maanden op een laag pitje te hebben gedraaid wilde sportclub David Lloyd, vlakbij het Zoniënwoud, profiteren van de terugkeer naar de normale gang van zaken om een opvallend evenement te organiseren. Kwestie van de club alle zichtbaarheid te geven en haar bekend te maken bij een zo groot mogelijk publiek. Althans, bij iedereen die warmloopt voor deze ‘resort’ versie van samen sporten.

Communicatiebureau Touch kreeg de opdracht de grote heropening van de prestigieuze club te organiseren en in stijl te vieren. Al snel waren de Touch-teams het erover eens dat de focus moest liggen op het majestueuze zwembad van 20 x 35 meter, dat het hele jaar door wordt verwarmd op 27 graden. Met een poolparty, natuurlijk!

Een poolparty met een eigen hashtag dan nog wel, om het event een nuttige digitale link te geven voor de bekende Belgische influencers die aanwezig waren op 8 juni. Een blij weerzien en een avond die helemaal in het teken stond van hakken, witte sneakers en zonnebrillen, fijne bubbels, cocktails en appetizers van de chef. En vooral honderden foto’s en story’s die op social media gretig geshared werden met #dlpoolparty.

Missie geslaagd voor club en bureau, want na de poolparty kreeg de Instagramaccount van David Lloyd er in één klap 400 volgers bij.