Toyota en Hotel Hungaria maken supra epic content

Crea / News

Three pedals and a stick, baby! Met die ronkende slogan en gierende banden lanceren Toyota en Hotel Hungaria de nieuwe Toyota GR Supra. De iconische sportwagen kreeg eindelijk een handgeschakelde versnellingsbak, iets waar veel autoliefhebbers lang op hebben gewacht. Hoog tijd om dat goede nieuws wereldkundig te maken, dacht het media- en marketinghuis. En dus mochten influencers uit heel Europa de manuele zesbak in avant-première uittesten op een circuit in ruil voor hun persoonlijke ‘feetback’.

In plaats van met handen en voeten uit te leggen waarom de nieuwe Toyota GR Supra met handgeschakelde versnellingsbak zo goed, zo mooi en zo snel is, liet Hotel Hungaria influencers (en hun voeten) uit zes Europese landen aan het woord.

Manual up for the new Toyota GR Supra

De grote lancering van de Toyota GR Supra begon klein. 1080×1080 om precies te zijn. In gepersonaliseerde social media ads, met beelden van de nieuwe sportwagen, een teasende lijn en een persoonlijke aanspreking, daagde Toyota bekende Europese autoliefhebbers, influencers en journalisten uit.

What’s your feetback?

Na een supersnelle rit op het circuit was het tijd voor... feetback! Hoe zouden de influencers een rondje in de Toyota GR Supra omschrijven in twee woorden? Supra epic! Supra fun! Supra fast! Alle reacties werd na afloop van het event vereeuwigd in een paar gepersonaliseerde sneakers, ontworpen door de wereldberoemde Tazz Customs. Dat paar sneakers mét hun persoonlijke Toyota GR Supra feetback kreeg elke influencer een tijdje later in de bus. En met die slimme contentaanpak maakte Hotel Hungaria de Toyota GR Supra opnieuw supra wanted.

Credits

Klant: Toyota Europa
​Bureau: Hotel Hungaria
​Account Team: Eveline Vaes, Flup Coppens 
​Strategie: Joris Joosten
​Creatie: Eva De Jonckheere
Creative Director: Bout Holtof
​Executive producer: Lieke Lens
​Production assistant: Eveline Vaes
​Director: Michael Bombeeck
​DOP: Piet Deyaert
​Focus: Puller Bert De Keyzer
​Camera Assistant: Samuel De Beer
​Drone pilots: Jan Crommelinck, Frank Dewaele
​Local Fixer: Roland Quesnel
​Local Fixer Assistants: Jose Miguel Bornao Cuevas, Dmitri Yanminchev
​U-Crane main driver: Xavier Moliner Gea - Carshooting111
​U-crane arm operator: Xavi Montoliu Ferragut - Carshooting111
​Hero car driver: Francesc Cisa Tusell
​Grip: Carlos Perez
​Gaffer: Jorge Borreguero
​Editor Offline & Online: Joris Willems 
​Audiopost: Wouter Snel 
​Grading: Florian Martiny 
​Sneakers: Tazz Customs