Twee keer prijs voor Dinner-in-the-Sky

Dinner-in-the-Sky

Awards / News

Dinner-in-the-SkyAfgelopen donderdagavond viel het Zonhovense bedrijf van Stefan Kerkhofs, The Fungroup, tweemaal in de prijzen en sleepte het een gouden BEA én een zilveren Heavent award in de wacht.

De BEA awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meest verdienstelijke evenementen in ons land, waar de Heavent awards dit doen op Europees niveau. Dit jaar viel de eer aan Stefan Kerkhofs en zijn zakenpartner David Ghysels. Met een groots opgezet verjaardagsfeest vierden de twee pioniers '10 jaar Dinner-in-the-Sky'.

Het Brusselse Atomium vormde het decor van dit multi-Dinner-in-the-Sky-concept. Met 10 kranen op 60 meter hoogte lieten Kerkhofs en Ghysels hun 4.000 gasten genieten van culinaire hoogstandjes. Voor dit laatste zorgden de 10 sterrenchefs van dienst.

 

 

Met meer dan 150 miljoen views op het internet en een wereldwijde exploitatie in meer dan 58 landen blijft het Dinner-in-the-Sky-concept een megagroot succes in heel de wereld. “Het is enkel nog wachten op de finale doorbraak in Amerika waarbij de eerste stappen onlangs werden gezet,” aldus Kerkhofs.