Tweemaal creatieve impact bij Serviceplan

News

Merel Van den Broeck
Merel Van den Broeck
(creative director bij Boondoggle) en Naïm Baddich (creative director bij DigitasLBi/Publicis) wisselen van werkplek en versterken de troepen van Serviceplan Group Belgium. Beiden worden executive creative director van de agencygroep in België. De komst van beide creatieve directeurs, is een bevestiging van de extra creative boost die Serviceplan in al zijn internationale vestigingen wil geven.

Naim Baddich

Dit gaat gepaard met het winnen van een aantal nieuwe budgetten de laatste zes maanden bij Serviceplan in België, zo meldt het bureau, maar het is ook een antwoord op een nieuwe creatieve schwung die internationaal wordt gestuurd door de komst van Jason Romeyko (ex-global executive creative director Saatchi & Saatchi) binnen de hoogste regionen van de Duitse groep. Jason Romeyko zal een nieuwe aura geven aan de internationale uitstraling van de groep en zal ook elke vestiging buiten Duitsland de nodige ondersteuning geven met zijn meer dan 20 jaar ervaring als creative director in één van de grotere internationale netwerken.

Merel Van den Broeck en Naïm Baddich werkten in het verleden al samen bij Happiness, een vriendschap die hen nooit heeft losgelaten. Bij Serviceplan zullen zij het creative leadership op een innovatieve manier vormgeven en laten leven, met nadruk op contentmarketing, product & service design, media, digital innovation en vooral zoals beiden zeggen, creatief werk dat Best Brands zal creëren. Bij deze wordt de claim van de groep - Building Best Brands - nu ook creatief onderstreept.