Untitled Workers Club verstuurt boeketjes in AR voor VLAM

Crea / News

Voor het derde jaar op een rij realiseert Untitled Workers Club de campagne voor Groen van bij ons van VLAM. Iedereen weet dat bloemen geven of krijgen fijn is. Vroeger werden bloemen zelfs gebruikt om geheime boodschappen door te geven door gebruik te maken van de betekenis van de soort en kleur bloemen. Deze traditie krijgt in de campagne een hedendaags jasje.

Aan de hand van vijf vragen wordt het ideale boeket samengesteld. Dit boeket kan je — samen met een boodschap —virtueel doorsturen als 3D boeket in augmented reality. De ontvanger kan de bloemen via het smartphone-scherm virtueel plaatsen in de ruimte waar hij of zij zich op dat moment bevindt. Virtueel is leuk. In het echt bloemen geven of krijgen is nog leuker. Ook deze boodschap wordt natuurlijk meegegeven.

De campagne bestaat uit twee waves rond Valentijn en Moederdag. In deze waves wordt radio en social media ingezet. Doorheen het jaar is er always-on campagne.  De campagne staat nog maar een dag live en de website wordt al massaal bezocht.

 Stel zelf je boeket samen op: https://gvbo.augmentedreality.be/

Credits

Adverteerder: VLAM – Groen van bij ons
Contactpersoon: Marie Arnauts
Bureau: Untitled Workers Club
Creatives: Christophe Ghewy & Hamza Ouamari
Strategie: Gwenn Nevelsteen
Ontwikkeling online tool: Flux webdesign Antwerpen
Digital design: Emiel Raeymakers
Online video: Dennis Deckx
Projectmanager: Joyce Matté
Radioproductie: Het Geluidshuis
In samenwerking met Mindshare