UZ Brussel en Tomatojuice zoeken mensen met goesting

Crea / News

UZ BrusselHet UZ Brussel heeft werk voor meer dan 90 nieuwe collega’s om de klok rond in te staan voor kwaliteitsvolle patiëntenzorg en alle mogelijke ondersteuning die daarmee gepaard gaat. Het ziekenhuis lanceert daarvoor een rekruteringscampagne en een nieuwe wervingswebsite. Dertig collega’s uit diverse hoeken van het ziekenhuis getuigen hoe zij werken in het UZ Brussel ervaren. Deze campagne werd ontwikkeld in samenwerking met Tomatojuice.
UZ BrusselNaast de typische zorgprofielen zoals verpleegkundigen, laboranten, medische beeldvormers en artsen is het universitair ziekenhuis ook op zoek naar witte raven en talent voor tal van ondersteunende profielen zoals ICT’ers, technici, administratieve en logistieke medewerkers. “Om tegemoet te komen aan de digitalisering, de noden van de mondige gezondheidsconsument, de veranderende zorgomgeving zijn we ook op zoek naar specifieke profielen. Zo werk je bij het IT-team mee aan nieuwe digitale toepassingen voor zowel zorgverstrekkers als patiënten. En op de technische dienst ben je een onmisbare schakel, onder meer voor de bouw van het vernieuwde UZ Brussel met tal van renovaties en nieuwe bouwprojecten die nog meer dan voorheen moeten zorgen voor het comfort van patiënten en medewerkers,” licht Jan Van Raes, personeelsdirecteur van het UZ Brussel toe. “Daarbij zijn we vooral op zoek naar nieuwe collega’s die ‘goesting’ hebben om zich in te zetten, mensen die ook buiten bestaande kaders durven denken, gedreven zijn en redelijk eigenzinnig, zoals dit aansluit bij onze filosofie.”

Om nieuwe collega’s te overtuigen om samen het verschil te maken werken 30 medewerkers uit alle hoeken van het ziekenhuis mee als gezicht van de campagne. Op de nieuwe wervingswebsite www.uzbrusselwerkt.be vertellen ze waarom het de moeite waard is om voor het UZ Brussel te kiezen.

Zo vindt ICT’er Steven het UZ Brussel een innovatieve werkomgeving. Voor dokter Elisabeth van de dienst intensieve zorgen is het UZ Brussel een eigenzinnige tweede thuis. Diensthoofd verpleeg- en vroedkunde Sally ervaart werken in het UZ Brussel als hartverwarmend. En medisch laboratoriumtechnoloog Christel omschrijft werken in het referentielabo van het UZ Brussel met een brede waaier hightechanalyses als uitdagend.

  • Geen artikel