Van metrics tot dashboards

logo-fewebcafe_neg

Agenda / News / Research

fewebElk bureau kampt met dezelfde uitdaging: hoe meet je de realisatie van je doelstellingen? Tijdens het FeWebCafé van donderdag 30 maart bij Teamleader duikt FeWeb in de dashboards van drie digitale agencies van verschillende grootte en delen ze ervaringen over:

  • Sales&Marketing: hoe meet je als klein bureau met weinig tijd en middelen de effectiviteit van je prospectie?
  • Operations: welke criteria gebruik je om je efficiëntie van de ontwikkeling van je digitale projecten te meten? Schakel je bepaalde tools in om dit te meten en hoe bepaal je je succes?
  • Financial: welke KPI's gebruik je om je rentabiliteit als agency te meten? Hoe meet je je klantentevredenheid? Hoe zorg je ervoor dat iedereen mee is met je visie en strategie?

Drie ondernemers delen hun kennis en ervaring met jou: Stefan Vermeulen, ceo van het drie-koppige EMAKERS, Matthias Stevens die als founder van Esign 16 digitale talenten naar successtories leidt en Steven Pepermans, coo en founder van Dropsolid met een sterk groeiend team van meer dan 50 Drupal-experts. De interactieve sessie zal gemodereerd worden door Teamleader's country manager Maarten Van Hoorickx. Inschrijven kan via deze link.

FeWebCafé