Vanavond: Brusselse straat vol events

Event Street

Agenda / News

Event StreetVanavond is het in Brussel tijd voor de tweede editie van Event Street. Gerenommeerde Belgische event- en communicatiebureaus die lid zijn van ACC Belgium organiseren opnieuw een evenement om de creativiteit van de eventsector in de kijker te plaatsen in het hart van Brussel. Event Street is een initiatief van het Expert Center Event Marketing van ACC Belgium. De opdracht van de vereniging: het vakmanschap en de vakmensen van de marketingcommunicatie ondersteunen en promoten bij hun (toekomstige) werknemers, adverteerders, overheden, pers en publiek. Zijn welkom op Event Street: professionals uit de communicatiesector, adverteerders, vertegenwoordigers, journalisten, (event)marketingstudenten, nieuwsgierigen of mensen die zin hebben in een leuke avond,...

Wat men vanavond wil doen, is de toegevoegde waarde aantonen die Belgische communicatiebureaus kunnen leveren. Event Street is dus de gelegenheid bij uitstek om de belangrijkste spelers uit de sector op een ongedwongen manier samen te brengen. Allerlei vrolijke animaties zullen de straten van het Brusselse centrum doen oplichten: concerten, allerhande animaties, DJ-sets en overal gratis drank zorgen voor een aanstekelijke ambiance. Doorlopend kan u ook genieten van animaties rond de 60ste verjaardag van de Smurfen bij Cecoforma, nieuwe technologieën in de eventsector bij Citycubes, een jungle met verrassingen bij Fast Forward, ludieke uitdagingen voor stress-bestendigen bij D-Side, bizonvlees en muzikale omkadering bij Meet Marcel, Summer Service inclusief cocktails bij New Balls Please en kan u zelfs mee acteren in een shortfilm bij Sylvester Events.

Het officiële startsein van Event Street wordt gegeven om 17.30 uur tijdens een persmoment in de Sint-Gorikshallen. De deelnemende bureaus zijn CityCubes, D-Side, DDMC, Fast Forward, Meet Marcel, New Balls Please, Sylvester Events, The Oval Office, VO Communication en Way2events. Meer info vindt u op de website van de ACC.

Line-Up:

  • 19.30: Birthday Celebration van The Oval Office in de Zebra Bar
  • 20.00: Live Concert met Baloji van Vo Event in de café La Machine
  • 21.00: Zap Mama met Marie Daulne van DDMC Event Design in de Café des Halles
  • 22.00: Silent Disco van Way2Events in de Chili Cocktail Bar