Netsky live in Sportpaleis en bij u thuis

NETSKY Playstation

Crea / Innovation / News

NETSKY Playstation(update 26 februari) PlayStation en TBWA brachten zaterdag 25 februari Netsky live bij je thuis in virtual reality. Hoezo? Die avond stond Netsky in het Antwerpse Sportpaleis voor zijn grootste optreden tot nu toe. Fans die er zaterdag niet bij konden zijn, hoefden niets te missen. Want Sony Interactive Entertainment Benelux en TBWA brachten het volledige concert in 360° livestreaming via PlayStation VR. Vanop de best mogelijke plaats in de zaal konden fans over heel de wereld voor het eerst via PlayStation VR elke beat, synth line en pyro blast ervaren zoals in het Sportpaleis.

Netsky (Boris Daenen) over dit project: “Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in virtual reality. Het is dus heel spannend om samen te werken met PlayStation om mijn liveshow in het Sportpaleis te livestreamen in 360° op PS VR. We hebben keihard gewerkt om deze show extra speciaal te maken, dus het is geweldig dat we dit kunnen delen met zoveel meer mensen dankzij PS VR."

Het optreden bestond uit een spectaculaire liveshow van Netsky met speciale gasten, verbazingwekkende nieuwe visuals en een topproductie in samenwerking met het Brussels Philharmonic.