Veel gepiep voor Cuckoo Awards

cuckoo awards

Awards / News

ACC-ContentCuckoo-vierkantVoor het eerst bundelen de BDMA en Custo, powered by ACC Belgium, de krachten en worden de alom gekende Cuckoo Awards aangevuld met de Content Cuckoo Awards, zoals eerder bericht op pub.be. Daar waar de Cuckoo Awards de beste directmarketingcampagnes lauweren op het vlak van Creativity & Effectiveness, worden de Content Cuckoos uitgereikt aan de beste Content Marketing-cases van het afgelopen jaar.
De nieuwe samenwerking werpt alvast zijn vruchten af en levert een recordaantal inzendingen op, met maar liefst 100 kandidaat-cases voor een Cuckoo Award: 31 cases voor de DM Cuckoo Awards en 69 cases voor de Content Cuckoo awards. De juries buigen zich op 12 april over de inzendingen en de nominaties worden op 13 april bekend gemaakt door de juryvoorzitters: Klaartje Galle van BBDO voor de Creativity en Effectiveness Cuckoos en Aart Lensink van LVB Networks (Nederland) voor de Content Cuckoos.
De genomineerde bureaus en opdrachtgevers krijgen de gelegenheid hun case live te presenteren op de Inspirational Journey op donderdag 28/04 in het Thon Hotel EU**** aan de Wetstraat in Brussel. Deze inspirerende dag is gratis voor al wie zich ingeschreven heeft voor de Cuckoo Award uitreiking en betalend voor alle anderen.  Inschrijven daarvoor kan op  www.cuckooawards.be. De uitreiking van de Cuckoo Awards zelf vindt plaats op donderdag 26/05 in de Carré in Willebroek. Inschrijven kan op  www.cuckooawards.be.