Veerle Wijsgeer en Gilles Dujardin naar Evoke

News / People

 

Gilles Dujardin en Veerle Wijsgeer

Gilles Dujardin en Veerle Wijsgeer

Het Brusselse PR-bureau Evoke breidt zijn portefeuille uit met nieuwe klanten. Om deze nieuwe klanten te ondersteunen versterkt Gilles Dujardin het team als PR consultant en gooit Veerle Wijsgeer haar ervaring in de strijd als PR director.

Corneel Haine richtte Evoke op in 2012. Na een samenwerking met het webdesignbureau Artmedia maakte het pr-bureau een doorstart in 2016. De kantoren van Evoke bevinden zich in de Business en Technology Incubator ICAB in Etterbeek. Van daaruit specialiseert het bureau zich in persrelaties voor bedrijven actief in technologie, transport en logistiek. De afgelopen maanden mocht het agentschap met o.a. Teroco, Rever, MIC Brussels, Dataroots, Duravit, De Hoorn en Lynxcare veel nieuwe klanten verwelkomen. Daarom werden Gilles Dujardin en Veerle Wijsgeer aangetrokken om het team te versterken.

Veerle Wijsgeer verdiende haar strepen als woordvoerder van Telenet en PR director bij andere bureaus, vooraleer ze eerder dit jaar op zelfstandige basis als pr- en communicatieconsultant aan de slag ging. In deze hoedanigheid legt ze nu haar uitgebreide ervaring en strategisch pr-inzicht in de schaal om de klanten van Evoke nog beter te bedienen. Gilles Dujardin neemt de rol op van PR consultant. Met een generalistische ingesteldheid zet hij met plezier verschillende petjes op voor diverse types klanten waaronder Duravit, Siemens, De Hoorn, Dataroots, Lynxcare, MIC Brussels, Chevron en Cellularline.