Verovert Belgisch drankje de wereld?

Zendo

Marketing / News / Retail

ZendoZendo relaxing drink is een Belgisch natuurlijk drankje dat voor een gevoel van rust en ontspanning zorgt om ten alle tijde een heldere geest te houden. Door de ontwikkeling van dit drankje wordt een nieuw segment in de drankensector gecreëerd, voortbouwend op een al sterke trend in de Verenigde Staten; het segment van de ontspanningsdrankjes. Sommigen voorspellen dat ontspanningsdrankjes het volgende grote commerciële succes zullen zijn na de energiedrankjes. Het segment van de ontspanningsdranken is een markt met een hoge gepercipieerde waarde die aanzienlijke marges toestaat.

Zendo_banni_re

Dankzij een eerste fondsenwerving heeft Zendo het product ontworpen, het handelsmerk geregistreerd op Europees niveau en de industriële contacten uitgebreid. "We staan nu op het punt de productie op grote schaal te starten, de eerste contacten werden gelegd met landelijke verdelers en ze worden ongeduldig om ons product op de markt te brengen," zo luidt het.

Het Zendo-team bestaat uit een financieel expert, een marketingexpert, een specialist in sociale netwerken, een grafisch ontwerper gespecialiseerd in drankverpakkingen en een ervaren bio-ingenieur. Het doel: het referentie-merk te worden in het segment van de ontspanningsdranken in België en in Europa. Zend haalde meer dan 200.000 euro op en aan de onderscheidingen zal het ook al niet liggen. Op de prijzenplank: Finalist NRJ Startup, Winnaar KBC startit contest, Winaar pitch contest Brussels Business Club, Laureaat "Réseau Entreprendre Bruxelles" en Winnaar Unilever Innovation Award.

https://www.youtube.com/watch?v=Op75kUToBvI