Versterking voor BeConnect

beconnect

News

Logo BeConnect

BeConnect versterkt zijn personeelsbestand met de aanwerving van twee nieuwe rekruten, gespecialiseerd in de ontwikkeling van content voor sociale media en andere digitale communicatiekanalen. Webdesigner Kevin Gheux moet het team bijstaan bij de creatie van creatieve formaten zoals video's, infographics, websites en mobiele applicaties. Jonas Vincent moet als content & conversation manager de communities beheren die het bureau voor zijn klanten uitgebouwd heeft.

"Deze aanwervingen beantwoorden aan de behoefte die de klanten, waarvan wij het vertrouwen genieten, kenbaar gemaakt hebben," zegt Sabrina Bulteau, CEO van BeConnect. "De merken vragen nu om een echte geïntegreerde content strategie die de sociale netwerken omvatten, maar ook hun andere digitale platformen. Dat is waarom onze positionering vandaag evolueert naar Content Marketing, vanaf de voorafgaande bepaling van de strategie tot het creëren van de content en de dagdagelijkse animatie van de aanwezigheid van een merk in de digitale wereld."

BeConnect haalde onlangs VOO, Henkel en San Pellegrino binnen. Daarnaast vernieuwde het bestaande budgetten zoals Perrier en Contrex.

Kevin Gheux

Kevin Gheux

Jonas Vincent

Jonas Vincent