VIA organiseert webinar over evoluties op de advertentiemarkt

Agenda / Media / News

  • 07/03/2023 09:00

Op 7 maart organiseert de Belgische Vereniging van de Audiovisuele Media (VIA) een gratis webinar over "the 2022 reports" en de evoluties binnen de advertentiemarkt.

Daarin zullen verschillende sprekers uit de radio-, televisie- en bioscoopwereld hun jaarrapporten van 2022 overlopen. Charlotte Van Der Stappen (Ads&Data), Yassine Majid (RMB), Veerle Hellemans (VAR), Mélusine Naômé (DPG Media), Guy Spaey (Brightfish) en Stef Hougaerts (Transfer) zullen het hebben over de belangrijkste trends, veranderingen in de kijk- of luisterpatronen, digitale evoluties en de uitgaven van de grootste adverteerders.

Tijdens het tweede deel kijkt VIA naar wat 2023 zal brengen: zit er een recessie aan te komen en zo ja, is dat een probleem? Marc Fauconnier, voorzitter van de Association of Communication Companies (ACC), heeft daar een duidelijke mening over en zal zijn nieuwste boek "Hoera het is crisis!" presenteren. 

Inschrijven voor de gratis webinar op 7 maart (van 9 tot 10 uur) kan via de volgende link: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_bylgNNXeTh6GBCRpuQs2pg