Vier nieuwe gezichten bij Skinn

News / People

Skinn Branding Agency versterkt haar team met drie ervaren account managers en een creatieve copywriter. Joost Vanrobaeys, Jolan Lapage en Claire De Keyser worden ingezet als account managers, Anke Van Goethem zal de copywriting voor haar rekening nemen.

Joost Vanrobaeys begon zijn carrière als graphic designer bij Berlin Creative Studio en vond nadien de liefde voor sales en account management bij Android. Na 10 jaar bij Android kiest hij voor een volgend hoofdstuk bij SKINN als account manager.

Jolan Lapage bouwde een basis in marketing bij La Movida en ontdekte daarna zijn talent voor account management bij Plug en Darwin BBDO. Zijn ervaring combineert zowel regionale KMO’s als grote (inter)nationale spelers. Ook hij versterkt nu het SKINN account management team.

Claire De Keyser begon haar carrière bij VTM NIEUWS. Daarna verdiende ze haar strepen als project- en account manager bij King George en DDB Brussels. Vervolgens stortte ze zich op de digital marketing en business development van haar familiebedrijf Breydel. Bij De Facto Image Building was ze zowel account manager als digital marketing strategist. Haar diverse ervaring zet ze vanaf nu ook in als account manager bij SKINN.

Anke Van Goethem is een geboren creatieve copywriter die bakken ervaring opbouwde bij Content Cowboys, later nine o'clock somewhere, Oona en WeWantMore. Nu combineert ze haar freelance werk met copywriting voor SKINN.