Vivaldis denkt groter, samen met MMBSY en Uncle Bob

Crea / News

Vivaldis ondersteunt KMO's al jaren op verschillende, originele manieren. Met de nieuwe campagne 'Denk groter dan je bent' helpt Vivaldis ondernemers een frisse wind door hun bedrijf te blazen. Hiervoor riep Vivaldis de hulp in van PR & en content marketing agency MMBSY. In een podcastreeks geproduceerd door MMBSY laten ze enkele bekende gezichten zoals Bartel Van Riet en Wesley Sonck aan het woord, die ondernemers atypische en eigenwijze tips geven vanuit hun persoonlijke ervaring en expertise. Voor MMBSY en Vivaldis betekent 'Denk groter dan je bent' een eerste geslaagde contentsamenwerking.

In de eerste aflevering haalt Bartel Van Riet samen met host Valérie Thys, televisie- en radiopresentatrice, de mosterd uit de natuur en ontdekken ze wat stokstaartjes met een team te maken hebben en waarom je best je innerlijke gorilla loslaat. Later komen ook ex-voetballer Wesley Sonck en drummer Michael Shack aan de beurt.

Naast de podcastreeks creëert MMBSY een reeks blogartikels met waardevolle tips voor ondernemers, te lezen op de Vivaldis-website. De artikels motiveren ondernemers te denken vanuit een totaal andere hoek of discipline, met goede raad uit de natuur, muziek- en sportwereld. MMBSY ontwerpt eveneens een e-book en infographic bij de campagne. Tot slot verzorgt MMBSY ook alle social media posts in het thema.

De podcast is nu te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts en Stitcher.

Reclamespot: Uncle Bob

Credits

Client: Vivaldis

Contact : Régis Birgel & Stefanie Van Breedam

Content

Agency: MMBSY

Managing Partners: Mie Van der Auwera & Myra Nurski

Account Manager: Sofie Laureys

Copywriter: Oona Van Cauwelaert

Art Director: Kim Thissen

Commercial

Production: Uncle Bob

Creative team: Robin Dhondt & Steven De Vreese

Director: Jochen Decostere

DOP: Bert Degraeve

Photographer: Lieven Dirckx

Set dressing: Maleblonde

Make-up: Nicky De Winter

Styling: Julie D’hooge

Editing: Ward Geerts

Grading: Kene Illegems

Sound: Tom Brillouet (Helsinki)