Vlaanderen Vakantieland en Bridgeneers zetten kamperen op de (digitale) kaart

Crea / News

Klapstoelen pakken en wegwezen. Want grote avonturen vragen niet om lange afstanden. Kamperen? Dat doe je in het hartje van de Limburgse bossen. Of de Kempense heide. Dat Vlaanderen de ideale setting is voor een onvergetelijke outdoorbeleving, hebben ze bij Kamperen in Vlaanderen (Vlaanderen Vakantieland) al lang begrepen. Met een campagne specifiek gericht op kamperen maakt Bridgeneers nu ook elke Vlaming fan van de van. Samen lokken ze de Vlaming uit z’n tent. Beter nog. In de tent.

Onder jeugdvrienden aan de oever van de rivier. Met het hele gezin op een comfortabele glamping. Of met je partner bij een sfeervol kampvuur. Knetteren doet een kampeervakantie sowieso. De afgelopen twee jaar maakten Kamperen in Vlaanderen en Bridgeneers het brede publiek al warm voor de geneugten van het buitenleven. Daar doen ze nu nog een schepje bovenop door Vlaanderen nadrukkelijk op de kaart te zetten als kampeerregio. Dat die kaart interactief en downloadbaar is, da’s mooi meegenomen toch?

Een inspirerend overzicht van het kampeeraanbod in Vlaanderen vind je voortaan op vlaanderenvakantieland.be/kamperen. Meer dan vijftig campings werden ingedeeld volgens thema. Zo kunnen vakantiegangers niet enkel hun keuze maken op basis van ligging, maar net zo goed op basis van beleving. Van strandplezier aan de Kust tot gezellig ontsnappen in het groene Pajottenland. Dankzij een gevarieerd aanbod haalt elke kampeerliefhebber het hart op.

Next. Content die goesting doet krijgen. Bridgeneers voorzag een heleboel kampeertips in de vorm van artikels die zich telkens toespitsen op één specifiek thema, van natuurliefhebbers en waterfanaten tot zeezoekers, glamcampers en avontuurlijke gezinnen. Het bureau zet ook social ads in en werkt via retargeting op sociale media. 

Ook partner HLN strooit met kampeervibes in een native interactief webartikel dat linkt naar de kampeerkaart. En met een multiple choice-testje dat meteen uitwijst welke kampeerervaring je op het lijf geschreven is. Zaklamp klaar? Boeken maar!