VO Event begint in vliegende vaart

Communication / News

© VO Event

© VO Event

Met 18 geplande evenementen in september alleen al wil VO Event zijn voortrekkersrol op het vlak van originele events voor non-profits, acties voor een groot publiek en incentive events bevestigen. Een overzicht!

#caritatif: Op 20 september verzorgt VO Event voor het vijfde jaar op rij het corporate CAP48 Gala, de grote jaarlijkse solidariteitsactie van de RTBF. De avond wordt een eerbetoon aan Jacques Brel en heeft een hele reeks verrassingen in petto, waaronder een aantal originele gelegenheidsduetten.
#sport: Ook nog dit najaar heeft VO Event de eer om als partner te mogen meewerken aan het Sportfeest in Brussel. De gelegenheid bij uitstek voor het grote publiek om meer dan 50 sporten te komen ontdekken en uit te proberen in het Jubelpark. Afspraak op 16 september van 10u tot 18u.
#science: Op 25 en 26 september organiseert VO Event samen met haar zusterbedrijf VO Europe Science Is Wonder-ful!, een ontdekkingsreis door de wondere wereld van de wetenschap. Het evenement is een initiatief van het Europees Parlement en de Europese Commissie, in het kader van de Europese Nacht van de Onderzoekers.
#summerforever: Het najaar werd op gang getrapt met een evenement voor het personeel van de RTBF: een aperitief/avondfeest voor 1000 mensen, met een dj, zomerse cocktails en een adembenemend zicht op de stad.
#womeninpower: VO Event zet vrouwen en hun carrières in de kijker tijdens de Women Leadership Summit die het organiseert voor Levi Strauss & Co om vrouwen binnen het bedrijf te inspireren.
#VIP: Voor haar 150e verjaardag organiseert de Belgische privébank Puilaetco Dewaay twee exclusieve avondfeesten in het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika, dat speciaal voor de gelegenheid in avant-première weer opengaat, na vijf jaar renovatie.
#incentives: Daarna gaat het richting Rotterdam, waar het incentive team van VO de verkoopteams van Febelco mee naartoe neemt. Verder organiseert VO voor Jobmatch een Family Day rond het thema Festival of Talents.
Ten slotte heeft VO Event ook de regie in handen van de Company Day van Gumption. De laatste afspraak op deze volle agenda is een seminarie van drie dagen voor Recticel in Rotterdam.
#art: Op 6 september vond de vierde editie van Art On Paper plaats. De kunstbeurs werd georganiseerd in samenwerking met Studio Gondo en BOZAR en liet het grote publiek kennismaken met de nieuwste trends op het vlak van hedendaagse tekenkunst.