Voetbalfans nu al #GameReady

Lays-Choir-Munich-1

Crea / News

Lays-Choir-Munich-1PepsiCo vierde zijn officiële partnership met de UEFA Champions League door met een 'Choir of Champions' de straten van Europa te veroveren. Het undercover koor verraste nietsvermoedende passanten net voor de achtste finales om zo het Europese publiek #GameReady te krijgen. Om de wedstrijdspanning op te bouwen, bracht PepsiCo met Lay’s de iconische UEFA Champions League-hymne naar de straten van Madrid, München en werd het zelfs vanuit de Londense hemel gezongen. De klassieke tune werd vertolkt in bussen, straten, op pleinen en zelfs vanuit een helikopter.

Voormalig international, FC Barcelona-speler en UEFA Champions League-gastheer Gary Lineker stapte in een speciaal uitgeruste helikopter en vloog over de skyline van Londen om zo de herkenbare tune van de UEFA Champions League te brengen. De helikopter landde vervolgens in de O2 Arena waar een live vertolking van de hymne werd gebracht. Behalve in Londen waren er flashmobs in München, waar een ‘levend standbeeld’ in actie kwam. In Madrid werd dan weer een volledige kiosk omgebouwd om de klanten en passanten te verrassen en #GameReady te maken.

Lay’s biedt iedereen overigens de kans om onderdeel van het koor uit te maken en kaarten te winnen voor de 2016 UEFA Champions League Finale in Milaan. Hoe werkt het? Het is heel simpel: neem uw eigen vertolking van de UEFA Champions League-hymne op in de app Dubsmash and upload deze direct binnen de app. Hiermee maak je kans op het winnen van tickets om naar een van de grootste wedstrijden ter wereld te gaan: de UEFA Champions League Finale.

https://www.youtube.com/watch?v=yd-vWtzebQA