Voor de eerste keer bij Jims over De Vloer

Crea / News

De eerste keer 100 kg benchen is een overwinning. Maar voor veel mensen is de eerste keer een fitness binnenstappen zelfs een veel grotere overwinning: die drempel voor het eerst overwinnen, dat is de basis van de nieuwe campagne van De Vloer voor Jims.

Eerder zette het bureau al de ‘We Move With You’-koepel neer voor Jims, en in deze campagne spelen ze met het concept van ‘de eerste keer’. Zo komen ze met een reeks targeted online video's van 15 seconden waarin ze mensen bijvoorbeeld vragen welke groepslessen zij de eerste keer bij Jims komen volgen. Je zal de campagne ook op flyers en banners terugvinden, niet alleen in de clubs van Jims maar ook in het ecosysteem van eigenaar Colruyt Group - een primeur volgens De Vloer.

"Jims is de meest inclusieve fitness van België. Uiteraard willen we dus zoveel mogelijk mensen bij Jims aan het sporten krijgen. Met deze campagne geven we potentiële sporters een concreet en haalbaar doel: kom de eerste keer naar Jims, want bij hen voel je je vanaf de eerste keer echt helemaal thuis," zegt Johan Roelandt (oprichter van De Vloer), terwijl hij voor de eerste keer aan het pompen is. Op zijn wijsvingers.

Credits
Client: Roel Marissen, Soetkin Verkest
Agency: De Vloer
Creative Director: Johan Roelandt
Account Director: Tom Eilers
Account Executive: Lucas Gijs
Copywriter: Robin Van de Ryck
Art Director: Henri Verhaegen
Design & production: Tuan Phan