VRT MAX organiseert eerste ‘Live podcastevent’

Agenda / Media / News

  • 09/03/2024
  • Lamot Mechelen

Wat hebben Sofie LemaireStijn Van de Voorde, Sander Gillis en Rudi Vranckx gemeen? Ze hebben allemaal een podcast op VRT MAX. En: ze maken allemaal op dezelfde dag een liveopname met de fans van hun reeks. Dat doen ze op het eerste Live podcastevent van VRT MAX, op zaterdag 9 maart 2024. De kijk- en luisterbestemming van VRT brengt op die dag twintig podcasts en hun luisterpubliek live bij elkaar in Lamot Mechelen.

Trouwe fans van De wereld van Sofie, Bless the mess of De popcast noteren zaterdag 9 maart best met stip in hun agenda. Op het eerste live podcastevent van VRT MAX kunnen ze de opname van hun favoriete podcast vanop de eerste rij bijwonen, ontmoeten ze de hosts én special guests. Onder meer Kawtar en Anushka verwelkomen hun besties, Sander Gillis neust er in de telefoon van een bekende vriend of vriendin en Peter Van de Veire vraagt Tom Waes naar zijn of haar favoriete zandlopermoment.

Tickets kosten 14 euro per livesessie. De podcasts waarvan je een live-opname kunt bijwonen zijn: De wereld van Sofie (Radio 1), Koken met classics (Radio 1), #Weetikveel (Radio 1), Het mirakel van Schuman (Radio 1), De (ultra)Dikke Delvaux (Radio 1), Peter Van de Veire & de zandloper (Radio2), Alles goed? (Radio2), Bless the mess (MNM), Lotte gaat diep (MNM), Sandermans zaken (MNM), 22 minuten stomme vragen (MNM), Zware klap (Studio Brussel), De popcast (Studio Brussel), Eerste hulp bij klassiek (Klara), Kopman (Sporza), De Thuisploeg (VRT 1), Vraag het aan Ivan (VRT NWS), Vranckx & Byloo (VRT NWS), Waar is zuster Gabrielle? (VRT NWS) en De kunst van het verdwijnen (VRT MAX).