{UPDATE} VTM GO en Joe Public Streamen BIG, with a lekker chipke

Crea / News

Doorheen de jaren is VTM GO uitgegroeid tot een volwaardig streamingplatform met (inter)nationale blockbusters, exclusieve series en eigen content in de vorm van SHORTIES. De kijker kan nu zelfs zonder reclammekes streamen dankzij VTM GO+. Dat vraagt om een ambitieuze campagne die van elke Vlaming een echte “Lord of Entertainment” maakt. Enter: Stream BIG.

Elke week kijken meer dan een half miljoen Vlamingen naar VTM GO. Met het nieuwe VTM GO+ kunnen ze zelfs zonder reclame genieten van alle content, vooruitkijken naar hun favoriete soap en downloaden voor onderweg. 

Om deze uitgebreide streamingmogelijkheden in de verf te zetten, zagen Joe Public en VTM Creative - het interne marketingbureau van DPG Media - het groots. Epic Movie Trailer Voice Over-groots. But always with a knipoog. En with a chippeke.

Deze megalomane boodschap wordt zorgvuldig in de vlaamse bodem gegrond in een televisie- en cinemaspot, online videos, (D)OOH, print, bannering,…everywhere! Want, eentje is geentje…

Pak yourself iets om te drinken en lees meer over VTM GO+ op vtmgoplus.be en op vtmgo.be. Lees ook het interview dat PUB had met Dirk Lodewyckx van DPG Media op pub.be.

Credits

Client: VTM

Agency: VTM Creative powered by Joe Public

Brand manager: Daan Wouters
Strategic Director Marcom: Sofie Verstreken
Creative Director Marcom: Jan Dejonghe

Creative Partners Joe Public: Pieter Staes, Manuel Ostyn
Strategy: Melanie Della Riva

Production:
Jan Brants, Laura Verbeke, Walter Hilhorst, Frederik Van
Campenhout, Niels Somers, Sigert De Jean, Roeland Duchateau.
Tim Van den Broeck, Morgane Tchekouteff, Nick Van Holsbeeck

3D & motion design: Matthias Berghmans
Motion design: Sabouge
Audio: Brandy